majelis fathul hidayah Forum Index majelis fathul hidayah
Selamat Datang Di forum Diskusi Majelis Fathul Hidayah
 
 Majelis Fathul Hidayah 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nike skor bästa rabatter

 
Post new topic   Reply to topic    majelis fathul hidayah Forum Index -> Serba Serbi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
meiguihauJoined: 13 Mar 2018
Posts: 3

PostPosted: Tue Mar 13, 2018 6:17 am    Post subject: Nike skor bästa rabatter Reply with quote

[img]https://7f9c61237bd6e732e57e-5fa18836a2ae6b5e7c49abcc89b20237.ssl.cf1.rackcdn.com/20088541_the-riccardo-tisci-x-nike-air-force-1_8fc5e166_m.jpg?bg=E1CBC2[/img]

Air Force 1, som Nike skor Mode ursprungligen designades tillbaka 1982 av Bruce Kilgore, är Nikes bästsäljande sko, som hela tiden har sålt miljoner varje år, med en liten uppehåll från 1983-86, bara ett år efter det att den släpptes. Air Force 1 var den första siluetten av sportkläder jättarna för att presentera sin berömda luftteknik och den komfort som gjorde det möjligt gjorde den till den mest eftersökta skon i NBA för basketens bästa stjärnor.

Deras innovativa Nike skor Bästa pris sko fick inte bara människors uppmärksamhet för det tekniska drag, det såg ut som ett fantastiskt och det blev snart en vanlig funktion i vardagen. Det har blivit utsläppt i låga, mellersta och höga toppdyser sedan dess och de har blivit en äkta skosafrikados favorit som har gjorts i över 2000 olika färger - den ökade efterfrågan kommer sannolikt att innebära att antalet kommer bara att växa under de närmaste åren .


Det var deras Nike skor bästa rabatter sport-infused och retro överklagande som hjälpte dem att bli kända som "uptowns" tillbaka i 90-talet Amerika, hänvisar till de stadsinriktade ungdomarna som förkämpade skor på gatorna för första gången. Det var inte förrän skon blev associerad med rapmusikens värld på 1990-talet och 2000-talen såg skoen till en bredare modeshow när stjärnor som Jay Z och Nelly började sporta designen regelbundet - Nelly skrev även en låt om dem. Deras godkännande av skon hjälpte det att få erkännande utomlands och det är - förmodligen - deras inflytande som har gjort Air Force 1 till den fenomenala framgång det är idag.

I sin ursprungliga Air Force 1 High och vanligaste form är skoen antingen en solid svart eller vit i färg; varav en som enkelt kan appliceras på ett antal utrustade val.

http://www.guldrea.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    majelis fathul hidayah Forum Index -> Serba Serbi All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity