majelis fathul hidayah Forum Index majelis fathul hidayah
Selamat Datang Di forum Diskusi Majelis Fathul Hidayah
 
 Majelis Fathul Hidayah 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

adidas nmd xr1

 
Post new topic   Reply to topic    majelis fathul hidayah Forum Index -> Usul, saran dan Pertanyaan
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gtyrutJoined: 14 Mar 2018
Posts: 3

PostPosted: Wed Mar 14, 2018 2:59 am    Post subject: adidas nmd xr1 Reply with quoteadidas sko vil gjøre sin høyt forventede debut neste helg. Inspirert av adidas NMD OG, her er noen bilder på foten av skoen for å gjøre din innkjøpsbeslutning. Adidas NMD XR1 OG kommer med en svart primeknit øvre sammen med enda mer svart på buret og snørebåndet. Å gi skoen NMD "OG" -behandlingen er kombinasjonen av mellomsålen White Boost og den røde og blå EVA-innsatsen plassert på mellomsålen. Tilleggsfunksjoner på skoen inkluderer den hvite hæltrekkfanen, den svarte gummi ytre sålen og skinnene treffer på tungen og hælfliken.


Denne gangen kommer den i form av en adidas sko herre. Når du kommer i ditt valg av grå, svart eller blå mesh overdeler, kommer hver av parene til å bli aksentert av en dristig rød treff på hælfliken som er utstyrt med merkevaren Brand with the Three Stripes. Ytterligere funksjoner på skoen inkluderer neopren syntetisk på innersiden, det perforerte vinduet på buret og ruskindsslaget på den bakre hælfliken. Nedenfor finner du en Boost mellomsåle med matchende EVA plugginsatser i enten svart eller hvitt.


Denne sneakeren er kjent som Titolo x adidas nmd, og er inspirert av alpine snøsoner og skjulte isfenomener rundt butikkens tre steder i Zürich, Bern og Basel. Denne Trail-versjonen av XR1 har en helt hvit Primeknit-øvre med asymmetriske overlegg som symboliserer de snødekte bakkene. Andre detaljer inkluderer hvite skinn merkede hælfliker, en hvit oppstart mellomsåle, og en gjennomsiktig NMD XR1 Trail yttersåle som representerer regionens dype løpende isbreer.


adidas nmd xr1 er sterkere enn noensinne, da vi ser de tre stripene fortsetter å gi oss nye fargebaner hver måned. I dag gir vi deg en koll på Collegiate Navy-paret som kan bli skapt opp akkurat nå. Samlet i Collegiate Navy hele gjennom den ribbeide Primeknit-øvre, er denne NMD XR1 litt kontrastert av berøringer av Core Red på hælen, så vel som den hvite Øk mellomsåle. Andre detaljer inkluderer et TPU kvartspanel, skinnhælfeste, tonal EVA-innsatser og en svart gummi ytresål.


http://www.svartskono.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    majelis fathul hidayah Forum Index -> Usul, saran dan Pertanyaan All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity