majelis fathul hidayah Forum Index majelis fathul hidayah
Selamat Datang Di forum Diskusi Majelis Fathul Hidayah
 
 Majelis Fathul Hidayah 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Adidas Ultra Boost Online

 
Post new topic   Reply to topic    majelis fathul hidayah Forum Index -> Serba Serbi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
douzhiJoined: 13 Aug 2018
Posts: 2

PostPosted: Mon Aug 13, 2018 8:13 am    Post subject: Adidas Ultra Boost Online Reply with quote
Tillförseln av nya färgvägar från adidas till Adidas Ultra Boost Billig verkar aldrig sluta, men de verkar aldrig bli gamla. Den mest populära sneakeren på Jorden för tillfället fortsätter sin fart senare i månaden med tre starka nya utseende som du kan förhandsgranska här idag. Först upp kommer den traditionella Ultra Boost 3.0 att komma i en svart och mörkgrå Primeknit övre med en genomskinlig svart bur och matchande svart Boost nedan för en nästan "Triple Black" -behandling.

Adidas Ultra Boost Köpa 3.0 är redan ett av årets mest framgångsrika "nya" silhuetter av året, som släpptes i en serie tonfärgade Primeknit-versioner sedan den stora debuten i januari. Det verkar som att adidas Ultra Boost 4.0 redan finns i arbetena för att släppa senare i år, och idag får vi en detaljerad titt på de grundläggande "Core Black" och "Triple White" färgvägarna i Ultra Boost 4.0.

Oavsett om det var avsiktligt av adidas eller inte, kommer den här senaste färgen på kvinnornas Adidas Ultra Boost Online ST att få många av oss att tänka "Raptors" tack vare det liknande färgschemat i de ursprungliga Toronto Raptors uniformerna. Oavsett om de påminner dig om Oliver Miller eller inte, kommer det inte att vara någon att säga att den här senaste versionen av Ultra Boost med extra stabilitet (för dem som faktiskt körs i dem) ser bra ut i sin livfulla blandning av lila Primeknit med ljusa röda accenter och en lättare lila innerfoder.

Vi berättas att sex färgleder i Adidas Ultra Boost Billigt Uncaged släpper ut nästa vecka på det officiella globala droppdatumet den 29 juni. Det verkar som att två av de sex funktionerna färgade Boost-solorna - speciellt en i allt-röd och en annan i svart-svart. De har matchande "camo" Primeknit överdelar och svarta hälkoppar för stöd. En sak att notera - Boostsålen är sannolikt färgade ytligt eftersom den exponerade Boost-kudden på botten av skon är helt vit.

Adidas Ultra Boost Rea har skiftat utrustningar till Uncaged-riket, men det är alltid bra att se nya färgvägar av den omedelbart klassiska modellmodellen. Denna "Multi-Color" -utgåva är slated för att träffa butikshyllor senare i sommar med en nick mot OS. Vi har sett det eftertraktade regnbågsmönster på Ultra Boost före i form av det kinesiska nyårsfesten, men här mäter en adidas Performance-logotyp bra med den röda klackkonstruktionen.

För mer information, vänligen klicka här:www.skortmall.com
_________________
Wholesale YETI Rambler Tumblers
Wholesale YETI Tumblers Cups
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    majelis fathul hidayah Forum Index -> Serba Serbi All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity